jaki koszt jest takich okrągłych lamp ?
ciekawe jak by to wyglądało w zderzaku RSa ?
ciekawe jak by to wyglądało w zderzaku RSa ?
a jak masz rozwiązane włączanie zapłon czy włącznik? pytam bo z tego co się orientuję dzienne powinny się wyłączyć po włączeniu świateł pozycyjnych
jak bym nie miał ori soczewek tylko zaślepki też bym pewnie tak zrobił
ja tam mam w zderzaku trzeba było wyciąć trochę kratki i jest(kolega mowił że wyglada jak by były orginalnie wpasowane więc chyba źle nie jest...bo w soczewce ala xenon
tak to wygląda u mnie...nic szczególnego;p
Myślę, że Amerykańce by pozazdrościli takich lamp :lol:
ale polecam, żadna dioda nie zgasła, świecą mocno 
ma zderzak do RS'a 
zapaleniu pozycji, DRL gasną
oczywiście pochwalił za dobre podłączenie i dopytywał się sposobu montażu :P
).
1.3 LPG
LPG

1.3 LPG
LPG

1.3 LPG
LPG

.
czyli pozycja 0 - halogeny zapalają się po zapłonie (sam przód), kolejne pozycję - halogeny gasną, zapalają się pozycyjne, pozycyjne z mijania.Z chęcią bym jakieś ledy dołożył w kratki zderzaka ale przedliftowa ma wąskie a poza tym mały dyskomfort bo oczko do holowania jest za prawą kratką co troszkę utrudni montaż albo używanie go gdy by zaszła taka potrzeba.A w środkowej kratce nie będę montować bo własnie wychodzi wiocha i brak zgodności z przepisami ( nie ukrywam bo w Nexii miałem bliżej środka dzienne i nie mieściły się w przepisać ale jakoś w ciągu 3 lat nie miałem żadnych problemów z władzami, ale że teraz chce mieć to tak jak należy więc nie popełnię takiej fuszerki :P)
1.3 LPG
LPG

1.3 LPG
LPG

1.3 LPG
LPG

Komentarz